menu Wie ben ik Wat doe ik Contact
Yellow Socks

Verandering is beweging

Wil je regie verkrijgen en versterken? Wil je doorgroeien? Loop je vast? Wil je als individu excelleren?
Vanuit een verfrissende vraag-gestuurde en eclectische aanpak, zorg ik dat je in beweging komt.
Ik geloof dat je als mens alles in huis hebt om zelfsturend te zijn. Ik help je op weg door context en obstakels inzichtelijk te maken.
Vanuit je authentieke ik, leer ik je omgaan met de omgeving en hoe je hierin beweegt.
Zo doe je wat werkt en kom je in je kracht te staan.

Blended coaching

Begeleiding gebeurt vanuit face-2-face coaching of e-coaching. Face-2-face coaching vindt plaats op afspraak op een locatie bij jou in de buurt. Wil je als coachee zelf beslissen waar en wanneer je met jouw coachvraag aan de slag gaat? Dan biedt e-coaching uitkomst. Als coach ben ik zo ‘ieder moment van de dag’ bereikbaar. Afhankelijk van jouw behoeften en coachvraag is een combinatie van de twee coaching vormen ook mogelijk.

Loopbaanbegeleiding

Wil je doorgroeien in je carrière? Loop je vast in je huidige baan? Mis je het plezier in je werk? Wil jij je oriënteren op een andere baan? Of lukt het je niet om aan de slag te komen of te blijven? Via individuele begeleiding bekijken we jouw werksituatie, behoeften, talenten en valkuilen én je dromen. We zorgen dat je weet wie je bent, wat je wilt en wat je drijfveren zijn. Een kleine verandering kan al voor groot resultaat zorgen.